CORETAN TERBARU NADH

Jalan-jalan tapi

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Aku pergi makan. Pergi jalan satu melaka. Tapi yang peliknya. Aku tak ada nafsu nak berjalan. Mengantuk sangat. Singgah rumah sewa member. Tumpang tandas. Aci tak?

Dari Bachang pergi Klebang. Ramai. Ada yang buat BBQ. Terliur pulak. Tapi kenyang dah kan. Tengok jelah. Tengok ada yang tengah dating tak. Kot-kot ada yang merendek kan. 

Risau pulak. Pasir penuh. Baru tambak kan. Ada khabar angin pasal Melaka bakal tenggelam. Ice Berg sedang cair. Takut pulak dengar. Mana-mana ada bahaya.

Baik duduk menghadap laptop kesayangan. Nak buat kerja kejap lagi ni. Eh perasan betul tu bukan cerita akulah. Pandai je teka. Ada member blogger. Rasa tak perlu bagitau dia siapa. Senyap-senyap sudah. Aku kan member yang baik. Kan? =P

8 comments:

Jer ... said...

ayat tu penting "mana-mana ada bahaya" . Ingat lah manusia :)

sergeant keroro said...

yeke? dia mencari slowly, efek dia tak nampak secara drastik.

p/s : siapa2? XD

JIJI YU said...

aahah..melaka ni pulau ke weyh

Atiqah Sa'ahiry said...

janganlah tengelamm..kita kt rumah melaka..sekarang..dengan pantas mengomen di sini..

cik pulau said...

adehh.. ingat citer dia..

kalau melaka tenggelam..
pulau ni yg tenggelam dulu kot..huhuhu

puteri ain said...

BBQ ? yummy :)

sifu im said...

melaka akan tenggelam??xpe, hang tuah leh pukul ice berg tu..haha


eh, t ko join g.a aku er klu ko free

mas saari said...

betul tu...dimana2 ada bahaya!

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers