CORETAN TERBARU NADH

Aku melakukan seks di mana-mana

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Peh tajuk bikin panas je. Gila berpinar mata aku baca. Kat stat google dan nuffnang. Dua-dua ada keywords kontroversi ni. Weh blog aku masih suci. Apahal pulak ada keyword ni. Pepagi dah gersang. Nilah manusia.

Bila dunia di hujung jari semua nak seacrh. Yang pakcik google satu hal. Yang pilih blog aku kenapa? Aku tak rasa aku ada kata aku suka melakukan seks di mana-mana. Tak ingat dosa ke yang mencari ni. Amboi dah gatal sangat pergi kahwin.

Sibuk nak cari benda bukan-bukan. Werk gelilah bengong. Nak buat seks je pergi bakar anu korang dengan lilin. Panas ke tak panas. Kalau rasa kebal sangat dengan kepanasan. Silalah berbuat demikian. Seksa kat neraka lagi dasyat.

Macam-macam hallah. Tak faham betul aku. Punyalah banyak benda yang boleh dibuat hari jumaat penghulu segala hari ni. Sibuk nak buat maksiat. Tak faham. Yang penting tanjat gegirl baca keyword!

8 comments:

JIJI YU said...

engko pon dah kena penyakit tanjat

Mr.Thinker@Ali said...

Lorh. Ini mesti kes rujukkan pada search engine yg telah ditaip oleh manusia mengenai seks kan? =.=

aimie amalina said...

hehe..tanjaaat gak sy tgk tajuk entri..ihihi =p

el-janna said...

ngeee teanjat gegurl jugakk^^

mas saari said...

tak menahan sungguh keyword tu...kalau akak pun tanjattt!!

Sunah Sakura said...

tanjatttt iiiiii baca..ekekeke..

shiema sufian said...

tanjaaat sunggoh :)

cik pulau said...

Hhaahahaha...
hanya mampu nak gelak.. sekian..

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers