CORETAN TERBARU NADH

Serangga pilihan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Petang bagi korang santai pulak. Aku teringat aku ada cakap pasal lagu ni. Masa aku buat entry pasal Ustazah Pilihan.

Ni aku nak share kat korang lagunya. Aku asyik teringat je. Sampai adik aku bengang. Sebab dia kata buruk bunyi. Yela suara aku kan tak sedap=P

Cakap pasal serangga tetiba teringat lagu Alien si Keroro. Bila nak rakam? Nak dengar=P

4 comments:

AkuTaip said...

mana serangga pilihan..mana serangga pilihan..yeah! lagu tu da stuck dalam otak..

cik pulau said...

teringin nak dengar jugak alien nyanyi..
haha

JIJI YU said...

tetibe ko nak nyanyi jugak ke

sergeant keroro said...

hahaha, serangga pon ada :P

p/s : alien song next week XD

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers