CORETAN TERBARU NADH

Sesi jawab persoalan

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Wah macam artis konon. Bukan apa. Aku nak jelaskan kepada pembaca baru khususnya yang minat baca karya aku. Terima kasih sangat. Aku hargai. Korang terbaik!

Tapi ada yang komen pasal penggunaan nama. Kalau orang yang setia pada blog ni memang fahamlah kenapa asyik nama sama je jadi watak. Kenapa tak tukar-tukar. Kenapa tak guna nama gempak?

Bukan sengaja tak nak. Nak je. Tapi malas nak fikirlah nama best. Kadang letak nama sendiri rasa syok sendiri. Jadi aku ambil kesempatan untuk memeriahkan cerpen dengan nama blogger. Kira bonuslah kan.

Sangat banyak nama blogger yang aku guna. Cuma hero heroin je sama je. Yelah siapa lagi kalau dua merpati sejoli Sunah dan Ady. Janganlah jeles dengan mereka. Mereka hero heroin tetap dan berpencen.

Ada je hero lain macam Khairul, Azri, Niq, Azizi, Izamir, Nadh(Ada jadi hero tak eh? Lupa haha). Ni nama blogger. Nama bukan blogger pun ada. Aku tak ingat. Kalau heroin, Nurin. Lain tak ingat. Yang penting ada nama aku, Ifa dan Iffah. Perasan artis. 

Kadang kalau syok sendiri nama nak gempak orang baca pun menyampah. Aku pun. Tu kadang aku tukar nama pelik sikit. Bagi korang tak bosan. Lepas ni aku guna nama lain pulak. Korang cadangkan nama apa yang best!

Tinggalkan komen beserta nama watak yang korang nak. Nak nama korang pun tak apa. Nanti aku ada idea aku tulis cerita pacak nama yang dicadangkan. Okey ke tak okey ni?=P 

Ps: Betul rasa macam retis sekarang=P

5 comments:

aimie amalina said...

hee~ x kesah..memane pon bes..cite bes..ape2 pon bes...heheeh!

Sunah Sakura said...

menanti paparazzi... ;p

Sis-Lin said...

hehehe sis punya nama blog xde kena mengena dgn nama Sis-Lin tu kan..jauh bebeno kan..hahahahaha

Bisikan Hati = Sis-Lin...hahahahaha

cik pulau said...

lalala~

sergeant keroro said...

miss ran memang retis :P

p/s : nak cerita XD

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers