CORETAN TERBARU NADH

Duit membawa derita kepada aku

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Ramai tertipu. Aku sebenarnya tidur pukul 5 pagi tadi. Entry Hati ini milik siapa patutnya publish petang karang. Disebabkan lupa tukar PM jadilah terpublish. Sangat tak suka!

Banyak entry aku buat sebab tak boleh nak tidur. Haha erk siapa tertidur depan lappy tu. Tegar sangatlah tu. Teruja sangat ada orang komen entry yang lepas. Aku suka. Eh ada yang mengaku dia setialah.

Gedik. So plan hari ni beli netbook. Harap janganlah mahal sangat. Mati aku berpuasa 4 bulan berturut-turut. Maklumlah duit kerajaan bagi. Jadi kenalah jimat. Mana ada nak langgan streamyx. Bayar lepas tu rosak kena petir. Tak baiki lagi tahu-tahu bil melambung.

Jadi malas! Pakai broadband pun adik punya. Orang bayarkan. Tu da kurang beban sara hidup. Cuma beban minyak je tak ada yang nak support. Aku ni rancang beria perbelanjaan tapi yang akhirnya? Tak ada. Haha boros sangat!

Derita weh bila fikir duit makin sedikit nafsu makin bergelora. Time tak ada duit lagi memberontak nak membeli. Apa tandanya? Korang rasa?=P

5 comments:

cik pulau said...

oh yeah..netbook awesome..
kih3


at least ade je lagi duit masuk..
berbanding orang yang tanam anggur ni..
satu sen pun tarak masuk.. hahaha

fRaMe+LenSeS said...

tu dia aih,. besh ny ada sapot.. hehe

.........cP~ said...

beli duit simpan bersungguh2 baru puas hati kan?

Atiqah Sa'ahiry said...

haha, wahh netbook..kite terigin nak ipad...haahaaa..ipad2..

semoga dipermudahkan urusan iffah..

sergeant keroro said...

netbook, lappy.

p/s : meh sedekah sikit XD

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers