CORETAN TERBARU NADH

Setia kasih

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA kepada yang bukan beragama ISLAM
Layan okey lagu ni.

Sedih je kan? 

Lagi-lagi dengar time malam.

Aku nak memekak kat kereta je.

Kang orang dengar suara tak sedap!

ps: Tadi melalak dalam bilik dah. Mujur roommate tak ada=P

3 comments:

sergeant keroro said...

kan bagus lau rumet ade, haha XD

p/s : cerita haritu still tak habis kan? bila nak sambung? huhu T.T

JIJI YU said...

jiwang nye awak..

$H said...

suke lagu ni..dalame ta dengar

PERINGATAN

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada yang bukan ISLAM.

1.Saya selaku tuan punya blog ingin menegaskan sebarang peniruan amat tidak digalakkan. Sebarang pengambilan info, sila kreditkan kepada blog ini.

2. Idea yang dicetuskan oleh saya hanyalah pendapat peribadi. Sekiranya anda tersinggung harap dimaafkan. Segala kesulitan saya memohon ampun dan maaf.
Daisypath Anniversary tickers